marți, 22 iunie 2010

Pretenia sau iubirea?

De mult timp am in minte o astfel de compunere, dar de-abia acum am gasit timpul si dispozitia necesara pentru a o scrie. Deci, oare ce e mai important in viata? Prietenia sau iubirea? Sincer, pentru mine aceasta intrebare suna ceva de genul "Ce a fost mai intai, oul sau gaina?". Pentru ca in orice relatia exista momente de cumpana, in care ai nevoie de ajutorul si sprijinul prietenilor tai. Dar rolul lor nu este numai de a te consola. Lor le spui cat de fericita esti alaturi de cel iubit, cat de bine va impacati, cat de buni prieteni sunteti (se recunoaste cineva?:P) etc.
Dar hai acum sa analizam altfel.Bun, ai cei mai buni prieteni din lume, te simti bine alaturi de ei, va impacati de minune. Dar...parca lipseste ceva, sau cineva din peisaj, nu? Parca nu te simti implinita...Si realizezi cat de mult ai nevoie de iubire in viata ta.
Daca, doamne fereste, nu ai nici prieteni, nici pe cineva la care sa visezi...atunci e grav. Pentru ca intr-adevar atunci ai sufletul pustiit.
Dragostea si prietenia conteaza in aceeasi masura.Prietenii sunt comori nepretuite, care isi lasa propriile griji la o parte si iti sar in ajutor cand ai nevoie. Cea pe care o crezi "jumatatea ta" iti satisface vanitatea, te face sa te simti in al 9-lea cer si...multe altele. Parerea mea?
Ambele sunt importante, dar parca balanta inclina putin spre prietenii adevarati. :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu