miercuri, 23 iunie 2010

/:)/:)

Aud lumea spunand din ce in ce mai des "Nu pot trai fara el./ Viata mea nu are rost daca el nu ma iubeste./ Sunt in stare sa ma sinucid pentru el." Doamne, stau si ma gandesc, unde s-ar ajunge daca toti care suntem sau am fost parasiti de persoana iubita am gandi asa?! Mi se pare o prostie, sincer. Pentru ca daca acea persoana te-ar merita cu adevarat, acum nu ai mai plange ca disperata si nu ai mai avea ganduri negre. Tu, cea care imi citesti acum compunerea, te recunosti in cele de mai sus? Daca nu, te felicit. Ti-ai dat seama ca viata trebui traita, indiferent de dezamagirile amoroase pe care le suferi. Ti-ai dat seama ca nimeni, dar NIMENI, nu merita atata efort. Oricat de mult crezi tu ca iubesti acea persoana, iti garantez ca peste cativa ani nici nu te vei mai gandi la ea, sau daca intamplator iti vei mai aduce aminte, ai fi amuzata, sau speriata la gandul ca ai fi fost in stare sa faci o asemenea prostie. Si, daca e sa o iau altfel, ce a facut el asa de important pentru tine? Te-a amagit cu vorbe dulci, cu priviri patrunzatoare, cu zambete false? Ha, asta poate face oricine! So, ce are acest om atat de important? /:).Nimic. Un alt mincinos care profita de tine.
Sunteti buni prieteni, va impacati de minune, vorbiti o gramada, iti arunca priviri scurte, (sau mai lungi, dupa caz:)) ), te invata o gramada de chestii, intr-un cuvant iti arata ca te place. Si cum tu, detectiva, ii observi fiecare miscare, fiecare gradatie a vocii, fiecare sclipire din ochisorii lui "atat de frumosi" (se recunoaste cineva?:))/:) ), ai conchis ca e imposibil sa nu te placa. Insa cand respectivul iti declara ca defapt nu te place, si ca vrea sa ramaneti doar prieteni, ce faci? Plangi? Ramai inchisa in casa? Poate ca putin din toate acestea. Bun, dupa ce te-ai descarcat, iti propun altceva. Imbraca-te cu cele mai frumoase haine si iesi in oras cu prietenii. Distreaza-te, si nu te mai gandi absolut deloc la el. Pare imposibil? Nu, deloc. Pofta vine mancand. Iti vei da seama ca viata iti ia dintr-o parte, dar iti da in alta. Si sa vrei sa te sinucizi?! Sa nu iti faci o familie, sa nu te implinesti pe plan profesional doar pentru ca...hai sa nu fiu rea, un om cu mai putina materie cenusie te-a refuzat?! Cat de fraiera poti fi! [-x Si ce usor de dai batuta...
Recomand tuturor celor care se afla in situatiile de mai sus sa citeasca "Pe aripile vantului". E o carte care iti da curaj. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu