sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Apare indoiala.


Si vine o vreme cand esti nedumerit. Cand nu stii ce sa faci, cand nu stii daca e bine ce faci. Cand iti e frica sa nu repeti greselile din trecut. Cand nu mai stii sa separi realitatea de barfa.

Cand robinetul sentimentelor are presiune maxima ori minima. Cand nu mai stii in cine sa ai incredere sau nu. Cand nu mai stii daca purtarea ta fata de anumite persoane mai e justificata sau nu. Cand iti dai seama ca esti alta persoana, si nu stii daca e ok asa.

Cand relatiile de prietenie din jur se destrama. Cand sentimente pe care le credeai pierdute revin la suprafata cu o forta de nedescris. Cand suferi de pe urma tacerii unor persoane la care tii. Cand ai crezut ca ciorba reincalzita mai poate fi buna de ceva. Cand ti-ai dat seama, probabil, ca lupu'-si schimba paru', da' naravu' ba.

Cand legi prietenii cu persoane la fel ca tine. Cand esti trist vazand ca cei de langa tine sunt la fel de superficiali ca restu'. Cand judeca oamenii dupa aparente. Cand te simti mandru si multumit ca ai reusit sa faci o persoana mai "inchisa" sa fie sincera cu tine.

P.S.: Nu e doar despre mine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu