luni, 27 iunie 2011

Dream jobs.


Am cateva idei in legatura cu viitorul meu, asa ca m-am gandit sa fac o lista cu job'urile pe care mi le-as dori. Enjoy it! :))

  •  sa lucrez intr-un laborator de criminalistica.  Da, mi-ar placea foarte mult sa analizez probe, sa caut, sa descos, asa ca ramane in topul preferintelor mele. 
  • sa lucrez intr-un laborator de analize medicale.  Ar fi interesant sa analizez sangele oamenilor, cu microscopul si toate aparatura aia. Dar tot spre criminalistica tind. 
  • medic legist. Majoritatea prietenilor carora le-am spus de chestia asta au facut o grimasa de uimire, spunand ca nu m-ar vedea facand disectii, ca nu mi se potriveste bla bla. Am facut mai demult un experiment, sa vad daca rezist sa ma uit la o autopsie, pe net. Stiu ca este foarte diferit de cea "pe viu", dar am rezistat, fara sa mi se contracte stomacul si alte chestii din astea. Desi nici eu nu m-as vedea facand asa ceva, mi se pare mult prea dur, insa mi se pare extrem de interesanta teoria, ceea ce se invata pentru a deveni legist (am gasit mai demult un site cu cateva lectii pentru cursuri medicina legala). [paradoxal] 
  • cercetator marin (tot ce are legatura cu scufundari, oceane..). sa investighez adancurile marilor, oceanelor, sa vad in fiecare zi alta vegetatie, sa descopar lucruri noi...as fi foarte incantata. 
  • bibliotecara/vanzatoare intr-o librarie. Desi mi-ar placea sa fiu inconjurata de carti intreaga zi, munca intr-un spatiu inchis, unde toata zi stau cu fundu' pe scaun, nu e de mine. 
         Si...cred ca am terminat. Aaaaaa...mai e ceva. Ceva care se clasifica intre cercetator marin si bibliotecara: sa fiu si eu ca cei care observa comportamentul oamenilor-ceva legat de limbajul trupului. Din totdeauna m-a fascinat asta. :D

        La voi? Ce meserii de vis aveti? :)

      2 comentarii:

      1. Si pe mine ma fascineaza toata chestia asta cu limbajul trupului, expresiile si micro-expresiile fetei si am inceput sa ma documentez despre acest subiect.
        In general ma pasioneaza ideea de psihologie si interactionarea cu oamenii :)
        O alta varianta ar fi avocat, insa vreau ceva mai interesant, cu actiune..asa ca m-as indrepta spre ceva sa aiba legatura cu criminalistica si chestiile de genul :D
        De asemenea, m-as vedea si actrita. Imi place actoria, intru repede in personaj si am practicat-o timp de 6-7 ani, insa e putin mai greu sa te remarci si sa ai si venituri :)

        Cam astea sunt variantele mele momentan, dar mai am timp sa ma gandesc :) sunt abia clasa a X a :D

        RăspundețiȘtergere
      2. hm, in afara de actorie, ne asemanam! :)
        si eu tot a 10a sunt... :D

        RăspundețiȘtergere