luni, 28 martie 2011



Esti atat de schimbata. Iti dai seama ca ai sentimente diferite fata de aproape toti. Ti se spune ca s-a gresit fata de tine, ca esti singura in care se mai poate avea incredere. Primesti toate acestea doar cu satisfactia ca ai avut dreptate. Si nimic mai mult. Nu te poti bucura ca s-a revenit la alte sentimente fata de tine, ca situatia e pe cale sa redevina cum a fost.

Ai elucidat cateva din misterele comportamentului tau din trecut. Acum iti poti spune parerea sincer, fara sa te gandesti ca e posibil sa nu convina. Nu este asa cum si-ar dori, iar chestia asta te face sa zambesti. Sentimentele fata de aceasta persoana sunt acum foarte diferite. Si poate nu neaparat intr-o maniera rea.

Nu vei mai fi nevoita sa te ascunzi, sa justifici, sa remodelezi. Ai avut dreptate, iar asta e acum o certitudine recunoscuta si de ea.

Si nu vrei sa fii rea, nu vrei sa intorci spatele. Nu-ti sta in fire, desi ai putea face asta si nu crezi ca ar fi ceva de acuzat. Insa e clar, situatia nu va fi cum a fost. Nu se poate sterge totul cu buretele, iar dupa sa ramana acolo, in interior.

Iar pentru prima data povestea ei ti s-a parut trasa de par. Prea mult dramatism pentru a fi credibila. Poate te inseli,poate spune adevarul. Dar antenele tale au detectat ceva.

Si de ce ai mai crede ca pozitia ei va deveni alta acum, cand vede realitatea? Ai o multitudine de exemple din trecut, de comportament neschimbat indiferent de fapte.

*Ce-i prea mult strica.*

2 comentarii: